Eifelpark Kronenburger See; vakantieaccommodaties in de Eifel

Vakantieaccommodaties in de Eifel: Eifelpark Vakantiepark Kronenburger See.

Vakantiepark Kronenburger See (Eifelpark Kronenburger See) is een gezellig vakantiepark midden in de Eifel. Ons park ligt bij het dorpje Kronenburg (gemeente Dahlem) en grenst aan het grote stuwmeer “Kronenburger See”.

Hier kunt u heerlijk zwemmen, zonnen, spelen, vissen en natuurlijk ook een mooie wandeling rondom het meer, de Kronenburger See, maken.

Op ons park Eifel Park Kronenburgersee vind u verschillende leuke vakantiewoningen die geschikt zijn voor 4, 6, 8, 12 of zelfs 14 personen.

Of u nu op en top luxe, of juist wat eenvoudiger van uw vakantie wilt genieten, op Vakantiepark Kronenburger See geniet u optimaal van uw vakantie!

Naast een heerlijk verblijf treft u op ons park daarnaast nog een aantal handige voorzieningen. Ons overdekte zwembad beschikt ook over een sauna, zodat u wanneer u geen sauna in uw woning heeft, u toch ook heerlijk kunt ontspannen. Ook een restaurant met een lekker zonneterras ontbreekt op ons park niet.

Trekt u er op uit om de prachtige Eifel te verkennen? Onze receptie verhuurt fietsen en heeft daarnaast veel informatie over de omgeving!

Bent u op zoek naar een vakantie in de Eifel? Kom dan verblijven op Vakantiepark Kronenburger See en laat u verassen door de prachtige omgeving! En Eifelpark Kronenburger See is het hele jaar door prachtig om te verblijven.

Voor meer informatie over Eifelpark Vakantiepark Kronenburger See of het boeken van uw vakantie of een weekendje uit naar de Eifel in Duitsland op dit vakantiepark, kijk op de website van Vakantiepark Kronenburger See.

Meer informatie of boeken bij Eifelpark Kronenburger See:

Eifelpark Kronenburger See
Klik voor meer info en prijs.
Meer informatie over Kronenburg en de Kronenburger See vind je in ons artikel: Kronenburg en de Kronenburger See.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>