Eifelpark Kronenburger See; vakantieaccommodaties in de Eifel

Eifelpark Kronenburger See. Een mooi Vakantiepark. Vakantieaccommodaties in de Eifel.

Eifelpark Kronenburger See (Eifelpark Kronenburger See Vakantiepark) is een gezellig vakantiepark midden in de Eifel. Ons park ligt bij het dorpje Kronenburg (gemeente Dahlem) en grenst aan het grote stuwmeer “Kronenburger See”.

Hier kunt u heerlijk zwemmen, zonnen, spelen, vissen en natuurlijk ook een mooie wandeling rondom het meer, de Kronenburger See, maken.

Op ons park Eifel Park Kronenburgersee vind u verschillende leuke vakantiewoningen die geschikt zijn voor 4, 6, 8, 12 of zelfs 14 personen.

Of u nu op en top luxe, of juist wat eenvoudiger van uw vakantie wilt genieten, op Vakantiepark Kronenburger See geniet u optimaal van uw vakantie!

Naast een heerlijk verblijf treft u op ons park daarnaast nog een aantal handige voorzieningen. Ons overdekte zwembad beschikt ook over een sauna, zodat u wanneer u geen sauna in uw woning heeft, u toch ook heerlijk kunt ontspannen. Ook een restaurant met een lekker zonneterras ontbreekt op ons park niet.

Bezienswaardigheden en activiteiten vanaf Eifelpark Kronenburger See.

Trekt u er op uit om de prachtige Eifel te verkennen? Onze receptie verhuurt fietsen en heeft daarnaast veel informatie over de omgeving! Vanuit Eifelpark Kronenburger See heeft u genoeg te doen om uw vakantie door te brengen.

Maak prachtige wandeltochten of verken de omgeving op de fiets. In de de buurt van Eifelpark Kronenburger See zijn ook vele leuke en interessante bezienswaardigheden.

Bent u op zoek naar een vakantie in de Eifel? Kom dan verblijven op Vakantiepark Kronenburger See en laat u verassen door de prachtige omgeving! En Eifelpark Kronenburger See is het hele jaar door prachtig om te verblijven. In alle jaargetijden heeft de omgeving veel te bieden.

Naast wandelen, fietsen en de vele bezienswaardigheden (alle informatie te vinden op deze website) kan er natuurlijk in de zomer heerlijk gezwommen worden in de Kronenburger See (link onderaan dit artikel).

In de winter zijn er zelfs wintersport mogelijkheden dicht in de buurt. Zie hiervoor het artikel: Wintersport in de Eifel: Een overzicht van de wintersportgebieden.

Voor meer informatie over Eifelpark Vakantiepark Kronenburger See of het boeken van uw vakantie of een weekendje uit naar de Eifel in Duitsland op dit vakantiepark, kijk op de website van Vakantiepark Kronenburger See.

Meer informatie of boeken bij Eifelpark Kronenburger See:

KLIK hier voor meer informatie, aanbiedingen en boeken bij Eifelpark Kronenburger See.

Meer informatie over Kronenburg en de Kronenburger See vind je in ons artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *