Over ons

Op Eifel Info willen wij zo veel mogelijk informatie geven over de duitse Eifel.

De Eifel is een mooie en populaire streek in Duitsland. Voor de nederlandse en belgische toerist is Duitsland het populairste vakantieland in het buitenland. De Eifel is niet minder populair en dat is niet voor niets.

In ieder seizoen is het genieten in de Eifel van de rust, de ruimte en de natuur. Er kan volop gewandeld en gefietst worden, u vindt in de Eifel de meest mooie wandel- en fietsroutes. Ook kunt u genieten van de talloze mooie en gezellige plaatsjes en dorpen.

In de winter kunt u in de Eifel zelfs terecht voor de wintersport. Langlaufen, rodelen of skiën, het kan allemaal, de Eifel heeft meerdere wintersportgebieden.

Voor uw verblijf in de Eifel zijn er vele mogelijkheden; er is een grote keus aan hotels, pensions, bed & breakfast, vakantieparken en vakantiehuisjes. Ideaal voor een heerlijke vakantie of een lekker weekendje weg.

Bent u op zoek naar een goed hotel in de Eifel klik dan hier voor de meest omvangrijke hotelzoeker voor Eifel. Hier vindt u alle hotels en aanbiedingen en kunt u boeken tegen het beste tarief. Makkelijk en snel geregeld.

Doordat de Eifel dichtbij huis ligt, is deze mooie streek niet alleen geschikt voor een (langere) vakantie maar ook voor bijvoorbeeld een weekendje weg.

De Eifel is dus een fantastische streek om naar toe te gaan. En de voorbereiding begint bij Eifel Info. Op onze website vindt u alle informatie over de Eifel; bezienswaardigheden, wandel- en fietsroutes, musea, nieuws, vakantieaccommodaties, hotels en nog veel meer.

Kortom alles wat met de Eifel te maken heeft zal op deze site te vinden zijn. Heeft u informatie, tips of wilt u iets geplaatst zien, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Samenwerken met Eifel Info.

Eifelinfo.nl is een particulier initiatief dat uitgegroeid is tot één van de grootste nederlandstalige websites over de Eifel in Duitsland.

Maandelijks bereiken wij een grote groep mensen die geïnteresseerd zijn in de Eifel en een vakantie in Duitsland.

Wanneer u interesse heeft in een samenwerking met Eifel Info, een produkt of dienst wil promoten, neem dan contact met ons op via het contactformulier.