landal eifel duitsland eifelertor bungalowpark vakantiehuisje vakantie

Landal Eifeler Tor

Landal Eifeler Tor is het nieuwste bungalowpark in de Eifel van Landal. Het mooie, luxe enLandal Eifeler Tor vakantiepark Eifel goed verzorgde park ligt in het noorden van de Eifel bij Heimbach in het Nationaal Park Eifel en dichtbij de bekende Rursee.

Voor een relaxt verblijf in de Eifel zijn er vele mogelijkheden. Sinds kort heb je de mogelijkheid om ook te kiezen voor het nieuwste bungalowpark van Landal in de duitse Eifel; Landal Eifeler Tor.

Het bungalowpark ligt op slechts 90 kilometer van Maastricht en is vanuit het midden van Nederland makkelijk binnen twee en een half uur of sneller te bereiken.

Dit maakt de Eifeler Tor zeer geschikt om er naast een vakantie, ook een weekend of lang weekend te verblijven, evenals het andere bungalowpark van Landal in de Eifel, Landal Wirfttal in Stadtkyll.

Landal Eifeler Tor is een mooi opgezet park welke niet alleen de bekende vakantiebungalows heeft maar ook appartementen en penthouses. Het park is gebouwd op een helling met een prachtig uitzicht op het dal van de Rur.

Het park heeft diverse faciliteiten zoals een binnen-zwembad, een buitenbad, kleuterbad, whirlpool, sauna, Turkse stoomcabines etc. Verder zijn er restaurants, een cadeauwinkel, receptie waar men nederlands spreekt en meer.

De accommodaties van Landal Eifeler Tor.

De accommodaties bestaan uit bungalows en appartementen met penthouses. Er zijn 4-persoons, 6-persoons, 8-persoons, 10-persoons en zelfs 12-persoons accommodaties beschikbaar. Hierdoor Landal Eifeler Tor ook zeer geschikt is als je met een grotere groep op reis gaat naar de Eifel.

Alle vakantiebungalows en appartementen zijn volledig uitgerust en ingericht en van alle gemakken voorzien. Bovendien zijn de diverse vakantieaccomodaties in comfort, luxe en extra luxe te boeken. Er zal je aan niets ontbreken.

Bezienswaardigheden en omgeving Landal Eifeler Tor.

De omgeving van Landal Eifeler Tor is prachtig, zoals we natuurlijk gewend zijn van de mooie Eifel.

Je kan hier een rustige en relaxte vakantie of verblijf houden maar ook actief zijn; wandelen en fietsen kan bijvoorbeeld uitstekend in dit gebied.

Vanuit het park zijn er vele mogelijkheden; van prachtige wandelroutes en fietsroutes tot interessante bezienswaardigheden.

Kijk maar eens rond op onze website en kijk bij: Wat is er zo al te doen in en rond het Nationaal Park Eifel. Hier staan vele artikelen met wandel- en fietsroutes, bezienswaardigheden, dierentuinen, pretparken en veel meer.

Voor jong en oud is er genoeg te doen en te zien. Een leuke plaats als Monschau mag dan natuurlijk ook niet ontbreken: Monschau in de Eifel: Een plaats die je moet bezoeken.

Informatie, aanbiedingen en boeken Landal Eifeler Tor.

Kortom wil je een leuk verblijf in de Eifel dan is Landal Eifeler Tor een goede aanrader.

Voor meer informatie over dit bungalowpark van Landal, de verkrijgbare accommodaties en aanbiedingen klik je op onderstaande link.Landal Eifeler Tor Eifel Duitsland boeken aanbieding vakantie

Misschien wil je ook lezen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *